(untitled) (Modern education and development, 2024)
Ushbu maqolada boshlang’ich ta’limda pedagogik dasturiy vositalardan foydalanishning sohadagi foydalari haqida so’z yuritilgan. Pedagogik dasturiy vositalarning ta’lim tizimida tutgan o’rni haqida ma’lumotlar keltirilgan. Three articles talk about the benefits of pedagogical support in the field of education. Information about the educational system of pedagogical support. В данной статьи рассматриваются преимущества использования педагогические программных средств в начальном образования. Приводятся данные о роли педагогические программных средств в системе образования и их эффективности.