(untitled) (Modern education and development, 2024)
Ushbu maqolada bolalar psixikasini oʻrganishdagi tadqiqot metodlarining ahamiyati tahlil qilinadi. Xususan eksperimental, kuzatuv, soʻrovnoma, faoliyat mahsulini oʻrganish, test, sosiometrik va intervyu kabi metodlarning har biri alohida koʻrib chiqilib, ularning bolalar psixikasini oʻrganishdagi afzalliklari va cheklovlari tahlil etiladi.