(untitled) (Modern education and development, 2024)
maqolada O‘tkir Hoshimov hikolarida o‘zbekona ruh, obrazlarning o‘ziga xos tashqi ko‘rinishi, milliylik kasb etgan xatti-harakatlar vositasida milliy koloritning milliy portretdagi tajassumi tahlil va talqin qilindi.