(untitled) (Modern education and development, 2024)
Ushbu maqolada Katolitsizm dini va uning shakllanishi to’g’risida fikr yuritiladi . Rim papasi va uning vakolatlari , katolik dinidagi udum va ma’rosimlar o’rganiladi. Maqolada katolitsizmning dunyoga tarqalishi to’g’risida so’z boradi.