(untitled) (Modern education and development, 2024)
Ushbu maqolada shaxs haqida tushunchalar. Shaxsning nazariyalari, shaxs shakllanishi va rivojlanishi shaxsning asosiy kontsepsiya va qonuniyatlari umumiy qilib olganda shaxs haqida so’z yuritiladi.