(untitled) (Modern education and development, 2024)
Ushbu maqolada milliy g‘oya, diniy bag‘rikenglik va yagona hisoblangan Vatan tuyg‘usini shakllantirish masalalari haqida so‘z yuritiladi. Milliy g‘oya har bir davlat va jamiyat uchun o‘ziga xos, ahamiyatli va mustahkamlanadigan tamoyillarni belgilaydi. Bugungi kunda milliy g‘oya faqatgina, ichki birdamlikni ta’minlashdagina emas, balki millatlararo totuvlik va hamjihatlikni taminlashda ham muhim ahamiyatga ega hisoblanadi. Milliy g‘oya jamiyatda bir-biriga hurmat, birdamlik va tinchlikni shakllantiradi deb o‘ylayman. В данной статье говорится о национальной идее, религиозной толерантности, формировании единого чувства Родины. Национальная идея определяет конкретные, важные и укрепляющие принципы для каждого государства и общества. Сегодня национальная идея важна не только для обеспечения внутреннего единства, но и для обеспечения международного согласия и солидарности. Я думаю, что национальная идея создает взаимное уважение, единство и мир в обществе. This article talks about the national idea, religious tolerance, and the formation of a unified sense of the Motherland. The national idea defines specific, important and strengthening principles for each state and society. Today, the national idea is important not only in ensuring internal unity, but also in ensuring international harmony and solidarity. I think that the national idea creates mutual respect, unity and peace in the society.