(untitled) (Modern education and development, 2024)
Ushbu maqolada Oʻzbekiston Respublikasi Konstitutsiyasining yaratilish tarixi va Oʻzbekiston Respublikasi Konstitutsiyasining yaratilishigacha boʻlgan davrda fuqarolarning huquq va erkinliklari qay tarzda muhofaza qilinganligi, shu bilan bir qatorda Konstitutsiyaning fuqarolar hayotidagi ahamiyati haqida fikr yuritiladi.