(untitled) (Modern education and development, 2024)
Mazkur maqola bo‘lajak o‘qituvchilarning pedagogik mahoratini shakllantirishdagi bir nechta xususiyatlariga bag‘ishlanadi. Maqola muallifi pedagogik mahoratni shakllantirishni olimlarning turli xil fikrlari va qarashlari bilan ilmiy asoslab bergan.