(untitled) (Modern education and development, 2024)
Ushbu maqolada bugungi kundagi kiber terrorizm, kiber zo’ravonlik,kiber makon tushunchalarining mohiyati haqida so’z boradi.Kiber terrorizm hukmronlik qilish, qurquvda ushlab turish orqali boshqarsh, milliy, iqtisodiy, biznes, mafkuraviy, mavqe, sinfiy va boshqa ko`plab sabablarni o’zida birlashtiruvchi insonni mavh etishga qaratilga g’arazgo’y kuchlar hisoblanadi. Kibermakon kompyuter tarmoqlari orqali amalga oshiriladigan muloqot maydonini ifodalovchi voqelik sifatida namoyon bo’ladi.