(untitled) (Modern education and development, 2024)
Mazkur maqolada zamonaviy psixologiyada shaxs muammosini o‘rganishda qo‘llanilayotgan yangi yondashuvlar tahlil qilinadi. Shaxs rivoji, uning individual va ijtimoiy xususiyatlari, zamonaviy ilmiy usullar asosida tadqiq etiladi. Shuningdek, ushbu muammo bo‘yicha o‘tkazilgan tadqiqotlar natijalari ko‘rib chiqilib, amaliyotda qo‘llash yo‘llari bayon etiladi.