(untitled) (Modern education and development, 2024)
Ushbu maqolada turizm va rekreatsiya tushunchalariga ta’rif berilgan. Ularning oʻzaro aloqasi, qaysitushuncha kengroq, qaysi biri torroq ekanligi masalalari yoritilgan.