(untitled) (Modern education and development, 2024)
Asaka Logistik Markaz, umumiy ravishda, tovarlarni saqlash, tashish, tarqatish va boshqarish jarayonlarini osonlashtirishga qaratilgan infratuzilmalardir. Ularning faoliyati turli sohalarda amalga oshiriladi va ularni quyidagi asosiy funktsiyalar orqali tasniflash mumkin: