(untitled) (Modern education and development, 2024)
Ushbu maqolada Maktabgacha yoshdagi bolalar rivoshlanishida jismoniy tarbiya mashg’ulotlari qay darajada muxum ekanligi yosh avlodlarning ruxan va manan yetuk bo’lib o’sishiga jismoniy tarbiya mashg’ulotlarining qay darajada zarurligi batafsil bayon qilingan .