(untitled) (Modern education and development, 2024)
Talablar tahlili kurs dizaynini shakllantirish uchun talabalardan olinadigan so‘rovnoma turi bo‘lib va u odatda “ qanday qilib?” va “nimani?” kabi savollarga javob topish uchun olib boriladi