(untitled) (Modern education and development, 2024)
Ushbu tezisda raqamli banklar fenomeni, ularning zamonaviy iqtisodiy jarayonlardagi o‘rni va kelajakdagi istiqbollari tahlil qilingan. Tadqiqotda raqamli bank xizmatlarining rivojlanish jarayonlari, sunʼiy intellekt, blokcheyn va bulutli texnologiyalarning bank faoliyatiga integratsiyasi muhokama etiladi. Shuningdek, mijoz tajribasini shaxsiylashtirish, operatsion xarajatlarni qisqartirish va moliyaviy xizmatlarga kirish imkoniyatini kengaytirishdagi ijobiy jihatlar batafsil yoritilgan.