(untitled) (Modern education and development, 2024)
Ushbu maqolada Yashil iqtisodiyotni baholashning komplek ususli,Jahon banki yondashuvi,Yashil iqtisodiyotni baholashda xalqaro tashkilotlarning yondashuvi umumiy va farqli jihatlari,UNEP va yashil iqtisodiyotga o’tishni baholash tushunchalari keng talqinda yoritiladi.