(untitled) (Modern education and development, 2024)
Ushbu maqolada jigarsimon yo’sinlar sinfi, asosiy belgilari, marshantsiyaning taraqqiyot sikli haqida ma’lumotlar keltirilgan This article provides information about the class of liverworts, their main characteristics, and the development cycle of Marchantia.