(untitled) (Modern education and development, 2024)
Ushbu maqola Konstitutsiyaning kelib chiqishi tarixi, Oʻzbekiston Respublikasi Konstitutsiyasining yaratilishi jarayoni, uning davlat va jamiyat hayotidagi ahamiyati, xalqaro huquq normalari bilan uygʻunligi va ijtimoiy-siyosiy hayotidagi oʻrni keng yoritiladi.