(untitled) (Modern education and development, 2024)
Ushbu maqola ommaviy axborot vositalari eng asosiy, qudratli va ta’sirchan mafkura vositasi ekanligi, oxirgi paytlarda informatsion xurujlarning tez-tez uyushtirilayotgani aslida urushga munosabatning o‘zgarganligi haqida ma’lumot beradi. Qurolning yangi turi kashf qilindi – bu axborot hisoblanadi. Bunday qurol yordamida olib boriladigan information urushlarda insonning ongi va qalbi nishonga olinishi, inernetdan foydalanish, bugungi kunda dunyoda terroristlar foydalanadigan internet saytlar to‘satdan paydo bo‘lishi, ularga qarshi kurashish yo‘llari haqida. В данной статъе показано что средства массовой информации являются важнейшим ,мощным и влиятелъным инструментом идеологии информационных атак в последнее время фактически изменил отношение к войне.Открыт новый вид оружия- это информация и наделенностъ на душу исполъзование интернета внезапное появление веб-сайтов ,исполъзуемых туррористами в современном мире, и способы борьбы с ними. The fact that the media is the most basic, powerful and influential ideological tool and the recent increase in information attacks, is a sign that attitudes toward war have changed and that new types of weapons have been invented. This weapon is information. Information wars with such weapons target the minds and hearts of people, the use of the Internet, the sudden emergence of Internet sites used by terrorists in the world today, information attacks and ways to combat them.