(untitled) (Modern education and development, 2024)
Mamlakatimzdata’lim sifatini oshirishga qaratilgan tub islohatlar k’rib chiqilgan. Mazkur maqoladarivojlangan davlatlarning metodlari ya’ni reklama targ’ibotini yaratishda yozuvlarning va tasvirlarning o’ziga hosligini yoritib berish uchun ma’lumot va takliflar keltirilgan.