(untitled) (Modern education and development, 2024)
Ushbu maqolada kiber makon, kiber terrorizm, kiber zoʼravonlik tushunchalari hamda ularning maqsadlari, umumiy ko’rinishlari haqida so’z boradi, Kibermakonda din niqobidagi “kiberhujum”lar tahdidi, internetning bugungi kundagi rivoji yoshlarga g‘oyaviy ta’sir o‘tkazishning miqyosi va ko‘lamining keskin darajada o‘sishi bayon etilgan.