(untitled) (Modern education and development, 2024)
Mazkur maqolada xizmat ko‘rsatish korxonalarida iqtisodiy samaradorlikni oshirishga to‘sqinlik qiluvchi muammolarni o‘rganish va ularni hal qilish bo‘yicha tavsiyalarni ishlab chiqilgan. Bu borada korxonalar duch kelayotgan tashkiliy, moliyaviy va texnologik cheklovlarni tahlil qilish hamda samaradorlikni oshirishga yo‘naltirilgan amaliy choralarning ahamiyatini ko‘rsatib berilgan.