(untitled) (Modern education and development, 2024)
Bu maqolada tibbiyot oliy ta’lim muassasalarida tibbiyot fanlarini o’qitishda qo’llaniladigan pedagogik texnologiyalar, innovatsion metod va uslullar orqali dars sifatini yaxshilash hamda dars samaradorligini oshirish haqida so’z yuritiladi, shu bilan birga talabalarda lotin tilini o’rganishga nisbatan qiziqish uyg’otish, motivatsiyani kuchaytirish yo’llari bayon qilinadi.