(untitled) (Modern education and development, 2024)
Ushbu maqolada bolaning go’daklik davridagi rivojlanish xususida so’z yuritiladi. Hamda xatti-harakatlari va psixik xususiyatlari haqida ma’lumot beriladi. Ayniqsa, gudaklik davrida bolalarda paydo bo’ladigan oliy psixik funksiyalarning paydo bo’lishi yoritilgan. Zotan, ushbu davr bolaning eng muhim davrlaridan biri hisoblanadi.