(untitled) (Modern education and development, 2024)
Mazkur maqolada bugungi globallashuv sharoiti hamda xalqaro mintaqaviy mojarolar transformatsiyasi davom etayotgan bir paytda terrorizm va ekstremizmga qarshi samarali kurashish masalalari keng ilmiy yoritilgan.