(untitled) (Modern education and development, 2024)
Maktabgacha yoshdagi bolalarda psixokorreksiya bolalarning psixologik, hissiy va ijtimoiy rivojlanishini qo‘llab-quvvatlashda muhim rol o‘ynaydi. Ushbu maqola psixokorreksiya usullari, jumladan, o‘yin terapiyasi, art-terapiya va ertak terapiyasi orqali bolalarning xulq-atvori va hissiy holatini yaxshilash yo‘nalishlarini o‘rganadi. Shuningdek, ota-onalarning bolalar bilan muloqotini optimallashtirish, psixologik savodxonlikni oshirish va tarbiya jarayonida konstruktiv yondashuvlarni rivojlantirish bo‘yicha tavsiyalar taqdim etiladi.