(untitled) (Modern education and development, 2024)
Ushbu maqolada korrupsiyaning mohiyati, uning ijtimoiy, iqtisodiy va huquqiy oqibatlari batavsil yoritiladi. Shunday qilib, О‘zbekiston Respublikasida korrupsiyaga qarshi kurashish bо‘yicha amalga oshirilayotgan chora-tadbirlar va qonunchilik asoslari tahlil qilinadi.