(untitled) (Modern education and development, 2024)
Ushbu maqolada sanoat korxonalarida sifatni boshqarishning tashkiliy-iqtisodiy mexanizmlari tahlil qilingan. Sifatni boshqarish tizimining samaradorligini oshirishda strategik rejalashtirish, jarayonlarni integratsiyalash, xodimlarni motivatsiya qilish, xalqaro standartlarga moslashuv va innovatsiyalarni joriy etishning ahamiyati o‘rganilgan. Xorijiy va mahalliy tajribaga asoslangan yondashuvlar ko‘rsatib berilgan hamda sifatni boshqarish tizimini takomillashtirish bo‘yicha tavsiyalar ishlab chiqilgan. Ushbu maqola sanoat korxonalari faoliyatida sifatni boshqarishning ilmiy-uslubiy asoslarini kengroq ochib berishga qaratilgan.