(untitled) (Modern education and development, 2024)
O’zbek tilida urg’u odatda ko’pincha so’zning oxirgi bo’g’inidagi unli tovushga tushadi. Masalan: jigar, yurak. Lotin tilida esa urg’u so’zning oxiridan ikkinchi yoki uchinchi bo’g’indagi unli tovushga tushadi.