(untitled) (Modern education and development, 2024)
Mazkur maqola Xristianlik dinining shakllanishi, uning aqidalari, asosiy yoʻnalishlari va taʼlimotlari haqida keng qamrovli tahlilni taqdim etadi. Unda Xristianlikning milodiy I asrda yahudiylik muhitida Iso Masihning faoliyati natijasida paydo boʻlgani, dastlabki jamoalarning shakllanish jarayonlari, shuningdek, ushbu dinga asos boʻlgan asosiy kitobiy manba – Muqaddas Kitob (Bibliya) haqida soʻz boradi.