(untitled) (Modern education and development, 2024)
Bachadon bo‘yni raki — ayollar orasida eng keng tarqalgan onkologik kasalliklardan biridir. Ushbu kasallik bachadon bo‘ynining epitelial hujayralarida anormal o‘sish natijasida yuzaga keladi va vaqt o‘tishi bilan boshqa organlarga ham tarqalishi mumkin.