(untitled) (Modern education and development, 2024)
Bu maqolada oila bir insonning hayotidagi eng muhum ijtimoiy birliklardan biriligi, oila ichidagi eng muhum jihatlar, har bir oilada boʻladigan ziddiyatlar, oila aʼzolari oʻrtasidagi hurmat va qadrlash haqida so’z boradi. Oilaviy munosabatlarda yaqinlashib kelayotgan inqirozning tasavvurlarini qanday aniqlash mumkin? Qanday qilib omon qolish va oilani saqlab qolish kerak? Barcha nikohlar inqirozning halokatli ta’siriga duchor bo’lish qoidasidan istisno bo’lib qolish uchun nima qilish kerak? Shu kabi savollarga javob topamiz. В этой статье вы расскажете о том, что семья – одна из важнейших социальных единиц в жизни человека, о наиболее важных аспектах внутри семьи, о конфликтах, возникающих в каждой семье, об уважении и признательности между членами семьи. Как определить видения надвигающегося кризиса в семейных отношениях? Как выжить и сохранить семью? Что нужно сделать, чтобы все браки стали исключением из правила о том, что они подвержены разрушительным последствиям кризиса? Мы находим ответы на подобные вопросы. this article talks about the unity of the family from the most important social units in the life of one person, about the most important aspects within the family, about the conflicts that happen in each family, about respect and appreciation among family members. How to determine the visions of an impending crisis in family relationships? How to survive and save a family? What needs to be done in order for all marriages to remain an exception to the rule of exposure to the destructive effects of the crisis? We find answers to similar questions.