(untitled) (Modern education and development, 2024)
Ushbu maqolada yubkaga ishlov berish bosqichlari ya’ni yubka taqilmasiga ishlov bеrish, bеlbog`li va bеlbog`siz yubka yuqori qirqimiga ishlov bеrish, yubka etagiga ishlov bеrish usullari yoritib berilgan. This article illuminates the stages of processing the skirt, namely, processing the skirt tie, processing the upper trim of the skirt with and without a belt, processing the skirt hem.