(untitled) (Modern education and development, 2024)
Ushbu maqolada duradgorlikda ishlatiladigan rejalash va yo’nish, arralash va randalash asboblaridan foydalanish Yogʻoch materiallaridan buyumlar tayyorlashda yogʻochni turli yoʻnalishlarda foydalanish haqida yoritilgan.