(untitled) (Modern education and development, 2024)
Ushbu maqolada burchakli murakkab bir tirnoqli birikmalarni tayyorlash. Burchakli bir tirnoqli birikmalarni tayyorlashda ishlatiladigan materiallar. Ishlatiladigan oʻrniga qarab oʻyuvchi asboblarni tayyorlash texnologiyasini ko’rib chiqildi.