(untitled) (Modern education and development, 2024)
Nerv sistemsining yuqumli kasalliklaridan biri Meningitdir. Hozirgi kunda ushbu kasallikning oldini olish chora tadbirlari ancha kuchaytirilgan . Qadimda bu kasallik juda xavfli hisoblanib ,xalq orasida epidemiyani yuzaga keltirgan,90% o’lim bilan yakunlangan.