(untitled) (Modern education and development, 2024)
Ushbu maqolada O‘zbekiston xalq shoiri Erkin Vohidovning ijodining o‘ziga xos jihatlari, shoirning o‘zbek adabiyotida tutgan o‘rni va dostonlari haqida fikr-mulohazalar bayon etiladi.