(untitled) (Modern education and development, 2024)
Ushbu maqolada flotatsiya va gidrometallurgiya usullari yordamida ikkilamchi oltin ajratishning yangi yondashuvlari tahlil qilinadi. Maqolada yangi kimyoviy reaktivlar, optimal eritmalar va samarali flotatsiya hujayralarining qo‘llanilishi ko‘rib chiqiladi. Shuningdek, flotatsiya va gidrometallurgiya jarayonlarining integratsiyasi oltin ishlab chiqarish jarayonining samaradorligini qanday oshirishi, shu bilan birga ekologik xavflarni kamaytirish bo‘yicha yangi texnologiyalarning joriy etilishi yoritiladi. Ushbu yondashuvlar, oltin ishlab chiqarish sanoatining barqaror rivojlanishini ta’minlashga yordam beradi.