(untitled) (Modern education and development, 2024)
Hamshiralik jarayoni bemorga yuqori sifatli yordam ko‘rsatishni ta‘minlaydigan tizimli va bemor markazli yondashuv bo‘lib, beshta aniq bosqichdan iborat: baholash, tashxis, rejalashtirish, amalga oshirish va baholash. Ushbu maqolada har bir bosqich batafsil tahlil qilinib, uning ahamiyati, metodologiyasi va amaliy qo‘llanilishi yoritiladi.