(untitled) (Modern education and development, 2024)
Maqola (dars ishlanmasi) orqali adabiyot darslarida A. Qahhorning “O’tmishdan ertaklar” qissasini o’rganish yuzasidan shaxsiy tajribaga asoslangan uslubiy –amaliy loyiha taqdim etilgan. Unda yozuvchi uslubini qissa tahlili orqali ochib berish maqsad qilingan. O’quvchida badiiy tahlil qobiliyatini o’stirish , darsni qiziqarli va jonli tarzda tashkil etish uchun bir nechta interaktiv didaklik o’yinlar ham tavsiya etilgan.