(untitled) (Modern education and development, 2024)
Мақолада кибертерроризм тушунчаси, бугунги кундаги кўринишлари ва жамиятни кибертерроризм хавфидан ҳимоя қилиш зарурияти таҳлил қилиниб, бундай ҳужумларнинг оқибатларини минималлаштириш учун комплекс стратегиялар механизмини ишлаб чиқилиш зарурати таъкидланади. Article examines the need to protect society from cyberterrorism, and emphasizes the need to develop a mechanism for comprehensive strategies to minimize the consequences of such attacks. By studying the literature, analyzing existing methods and drawing conclusions and suggesting effective measures to protect the population as a solution. Cтатья исследуется необходимость защиты общества от кибертерроризма, подчеркивается необходимость разработки механизма комплексных стратегий минимизации последствий таких атак. Изучая литературу, анализируя существующие методы и делая выводы и предлагая эффективные меры по защите населения в качестве решения.