(untitled) (Modern education and development, 2024)
In this article, we will mainly give information about the urban planning of the Antiquity and the cities built by Alexander the Great and his opinions about them. Ushbu maqolda biz asosan Antik davri shaharsozligi va Aleksandr Makedonskiy tomonidan qurilgan shaharlar va ular haqida aytilgan fikrlar haqida maʼlumotlar berib oʻtamiz. В этой статье мы в основном дадим информацию о градостроительстве Античности и городах, построенных Александром Македонским, и его мнения о них.