(untitled) (Modern education and development, 2024)
Kredit-modul sistemasın engiziwdiń jańa sharayatlarında professor -oqıtıwshılardıń roli sezilerli dárejede ózgeredi Pedagoglardıń kóp qırlı wazıypaları bir-birinen ádewir parıq etedi hám ózgeshe islew metodların talap etedi. Роль профессоров-преподавателей существенно изменилась в условиях введения кредитно-модульной системы. The role of professors-educators has significantly changed in the context of the introduction of the credit-module system.