(untitled) (Modern education and development, 2025)
В статье рассматривается проблема развития профессионального мышления актера драмы и основные факторы, способствующие оптимизации учебно-образовательного процесса по специальности «Актерское искусство» Aktyorlik san’ati texnologiyasini o’zlashtirishning psixologik va pedagogik jihatlari maqolada drama aktyorining kasbiy tafakkurini rivojlantirish muammosi va "aktyorlik san’ati"mutaxassisligi bo’yicha o’quv jarayonini optimallashtirishga yordam beradigan asosiy omillar ko’rib chiqiladi In article the problem of development of professional thinking of the drama actor and the major factors promoting optimization of educational process on a specialty «actor’s art» is considered.