(untitled) (Modern education and development, 2025)
Bu maqolada mehnat faolyatida eng ahamyatli masalalardan biri bo’lgan mahnatga haqi to’lash va uning huquqiy tartibi haqida so’z boradi.Mehnatga haqi to’lash tartibi va uni huquqiy tartibga solish maslalari ham ko’rib chiqiladi