(untitled) (Modern education and development, 2025)
Paronimlar — tovush jihatdan o‘xshash, lekin ma’nosi har xil so‘zlar (masalan, ilmiy va ilmiylik).Ona tili darslarida paronimlardan to‘g‘ri foydalanish uchun ularning ma’nosini tushuntirish, solishtirish va amaliy mashqlar orqali mustahkamlash kerak. Bu usul o‘quvchilarning nutq madaniyatini rivojlantiradi.