(untitled) (Modern education and development, 2025)
Tibbiyot oliy ta’lim muassasalarida kunda davolash ishi yo‘nalishlari endokrenalogiya fanini o‘qitishda talabalarda tadqiqotchilik ko’nikmasini rivojlantirish faoliyatdan ko‘zda tutilgan maqsadlarni to‘liq amalga oshirish imkoniyatini beruvchi yaxlit tizimga, ta’limning yangi turini tadbiq etishga qaratilmoqda.