(untitled) (Modern education and development, 2025)
Данная статья исследует влияние социальных сетей на различные уровни языковой структуры: морфологию, синтаксис и семантику, анализируя как позитивные, так и негативные последствия этого воздействия.This article examines the impact of social networks on different levels of language structure: morphology, syntax and semantics, analyzing both positive and negative consequences of this impact Ushbu maqola ijtimoiy tarmoqlarni til tuzilishining turli darajalariga ta’sirini tadqiq qiladi: morfologiya, sintaksis va mohiyatini, nafaqat ijobiy ta’sirini, balki salbiy oqibatlarini tahlil qiladi.