(untitled) (Modern education and development, 2025)
Bugungi kunda korxonalarda boshqaruvni tashkil etish va takomillashtirish masalalari dolzarb muammolardan biri hisoblanadi. Globalizatsiya jarayonlari va bozor iqtisodiyotining o’sishi natijasida korxonalar o’z faoliyatlarini samarali boshqarish va raqobatbardoshligini oshirishga bo’lgan talab ortib bormoqda. Buning natijasida, boshqaruv tizimlarini modernizatsiyalash va takomillashtirish zaruriyati tug’iladi. Ushbu maqolada korxonalarda boshqaruvni tashkil etish va takomillashtirish yo’llari, zamonaviy boshqaruv usullari va ularning samaradorligi haqida batafsil tahlil qilinadi.