(untitled) (Modern education and development, 2025)
Ushbu tezisda boshlang‘ich sinf o‘quvchilarida ekologik madaniyatni shakllantirishda kreativ yondashuvni takomillashtirish mazmuni, o‘qitishning ilmiy-metodik ko‘lamini kengaytirish mazmuni zamonaviy ta’lim texnologiyalaridan foydalanib bayon qilingan.